0471/82.40.22 info@urbancity.be
VOOR MEETINGS EN WERKEN IN COVID-VEILIGE AREA’S

Contacteer ons voor alle details.

Hetzelfde maar anders

Urban City heeft zich helemaal ingesteld op een coronamaatschappij en alle veiligheidsregels die daarbij horen. Dat betekent afstand, handen wassen en mondmaskers. Niet allemaal tegelijk en overal natuurlijk. We houden het menselijk maar wel correct en maken zo van onze ruimtes covid-safe area’s met nog altijd diezelfde vibe. Ok, een beetje een andere vibe dan. Maar wel safe. Volg daarom ook de looproutes en de pijlen doorheen het gebouw. 

Blijf voldoende ver van mekaar en beperk je fysieke contacten. Hou echter wel digitaal contact. Of zwaai eens wat vaker naar mekaar.

 

Minder mensen, meer plaats

Onze ruimtes zijn dezelfde gebleven, er is alleen minder plaats voor mensen. Afstand is nu eenmaal een gouden regel. Ook in onze kantoren en meeting rooms. Om te weten hoeveel precies voor welk soort werk of meeting in welke ruimte, contacteer ons. Wij meten het voor je uit maar wassen eerst onze handen. En niet door ze zomaar wat nat maken. Schrobben (maar niet te hard, dat is niet goed voor de huid). Er zijn ook plexischermen beschikbaar voor nog meer bescherming.

Was je handen echt goed met zeep of alcoholgel. Gebruik een handcrème. Niet voor COVID, wel voor jezelf.

Nog properder

In Urban City was het al proper. En nu in coronatijden nog properder. Niet dat je dat merkt want desinfecterend middel is onzichtbaar. Maar je meeting room is dus steeds vooraf schoongemaakt en gedesinfecteerd en achteraf gebeurt hetzelfde. We hebben ook her en der desinfectiezuilen en ontsmettingspompjes. Zonder alcoholgel ga je in ieder geval nooit vallen. 

Was je handen voor je binnengaat. En hou afstand. Mondmaskers zijn niet nodig als je zit. We ventileren goed.

Mondmasker on the move

Mondmaskers geven mensen een veiliger gevoel, zeker binnen als ze geen afstand kunnen houden. Of ze nu extra beschermen tegen het virus vinden we geen interessante discussie, we willen dat mensen zich veilig voelen. Toch als ze on the move zijn of anderen on the move zien of tegenkomen. 

Ben je in beweging, draag dan een mondmasker. Zit je, dan niet tenzij je geen afstand kan bewaren. Dat geldt ook voor liggen op de sofa. 

 

 

Verpakte honger

Je kan nog steeds catering bestellen bij Urban City en wie er om vraagt krijgt alles netjes en individueel verpakt aangeboden. Eten doe je trouwens al zittend, al was het maar omdat je on the move een mondmasker draagt. En een mondmasker en eten, dat combineert niet.

 

 

Hallo! Kunnen we helpen?

Ankerrui 9
2000 Antwerpen
+32471824022
info@urbancity.be