0471/82.40.22 info@urbancity.be

alles leeft/is vibe

In Urban City draait het om mensen die willen inspireren en geïnspireerd worden. Die willen groeien en beter worden. Die de vibe voelen en voeden. Dynamisch en creatief zijn. En ook werken om te leven. Iemand een espresso? Even naar de boten kijken op het dakterras? Iemand een spelletje pingpong? Of beter: een wedstrijd!

Service zonder zorgen

Urban City legt de focus op uw werk. Niet dat we ons gaan moeien. Integendeel, met onze office services moet niemand behalve wij zich nog zorgen maken over faciliteiten, uitrusting, onthaal, onderhoud, beveiliging, … en al wat je kan verzinnen dat je van je focus houdt: ondernemen. Catering nodig? Check! Virtual Storyteller op de agenda? Check! Virtual office services voorzien? Check! Een olifant op het dak? Alles kan! (Tenminste als de brandweer het zou toelaten, maar we hebben het gecheckt en het blijft een ‘zijdegijzot’).

  • No worries 100% 100%
  • Worries 0% 0%

koffie

clash/

klatsj

Het is lullig te zeggen dat we weten dat koffie belangrijk is. Dat met een kop in de hand de productiefste clashes worden gevoerd en een gezellige klatsj de beste ideeën geeft. We weten ook dat de kwaliteit van de koffie op kantoor belangrijk is. En we weten dus dat het belangrijk is te zeggen dat de koffie in Urban City top is. Echt top. Zoals al de rest in Urban City. Dat is allesbehalve lullig.